Argitoidud

Virsiku-jogurtipirukas kaerapõhjal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Magus elu! Tervislikumalt! Autor: Britt Paju
Tervislik pirukas, mis ei sisalda nisujahu ega liigselt rasva, on peolaual teretulnud. Kaerajahuga valmistatud põhjas asendab võid toorjuust. Kui paned šokolaadi varem sügav- või muidu külma, on seda lihtsam riivida.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + 25–30 minutit ahjus

10tk

1. Hõõru toorjuust ja suhkur kreemjaks. Sega kuivained omavahel ja seejärel toorjuustu hulka.

2. Suru tainas 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele.

3. Sega jogurt, muna, vanillsuhkur ja riivitud või hakitud valge šokolaad. Tõsta põhjale ja aseta kaunilt peale viilutatud mangod või virsikud.

4. Küpseta 200kraadises ahjus 25–30 minutit. Kaunista mandlilaastudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa