Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Virsiku-jogurtipirukas kaerapõhjal

Argitoidud

Virsiku-jogurtipirukas kaerapõhjal

Pille Enden Magus elu! Tervislikumalt!
PrindiSoovita sõbrale
Tervislik pirukas, mis ei sisalda nisujahu ega liigselt rasva, on peolaual teretulnud. Kaerajahuga valmistatud põhjas asendab võid toorjuust. Kui paned šokolaadi varem sügav- või muidu külma, on seda lihtsam riivida.

üle 60 min

20 minutit + 25–30 minutit ahjus

Retsept
PÕHI
225 g Toorjuust
1 dl Pruun roosuhkur
5 dl Kaerajahu
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Vanillsuhkur
2 dl Kookoshelbed
TÄIDIS
1 tk Muna
1 tl Vanillsuhkur
100 g Hakitud või riivitud valge šokolaad
2 purki Mango- või virsikukonservi (a 480 g)
0.75 dl Mandlilaastud
3 dl Türgi vm paks jogurt
10tk

1. Hõõru toorjuust ja suhkur kreemjaks. Sega kuivained omavahel ja seejärel toorjuustu hulka.

2. Suru tainas 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele.

3. Sega jogurt, muna, vanillsuhkur ja riivitud või hakitud valge šokolaad. Tõsta põhjale ja aseta kaunilt peale viilutatud mangod või virsikud.

4. Küpseta 200kraadises ahjus 25–30 minutit. Kaunista mandlilaastudega.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool