Argitoidud

Küprukad

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Pille Petersoo
Küprukad on midagi küpsiste ja pirukate vahepealset. Kui ma veel koolis käisin, ilmus kooliealistele mõeldud ajaleht Säde ning ajalehes oli rubriik “Kati köök”. Küprukate retsept on just nimelt sellest rubriigist pärit ning mind ja mu lähedasi rõõmustanud juba paljupalju aastaid.
Kogus: 4 portsjonit
1. Hõõru jahu, kohupiim ja või ühtlaseks tainaks, pane tunniks külmkappi  tahenema.

2. Siis jaota tainas neljaks, suru iga tainatükk palliks ning rulli need omakorda ümmargusteks ketasteks paksusega 3–4 mm. Lõika iga ketas 8 sektoriks. Lõika juustust 32 väikest kangi. Aseta iga
tainasektori laiemasse otsa juustukang ja keera tainas väikeseks sarvesaiaks kokku.

3. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda pirukakesed pealt lahtiklopitud munaga ning küpseta 200kraadises ahjus kuldseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa