Argitoidud

Apelsinikana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Pille Petersoo
Imelihtne ja kiiresti valmiv kanaroog, mahlane ja maitsev. Kasuta mõru apelsinimarmelaadi, mitte magusat apelsinimoosi. Fotol on terve kanafilee, aga rooga võib valmistada ka kanafileeribadest. Kõrvale paku kartuliputru, keedetud kartuleid või riisi ja brokolit vm meelepäraseid köögivilju.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga. Kuumuta pannil oliiviõli, prae kanafileesid mõlemalt poolt 8–10 minutit, kuni need on kuldsed.

2. Lisa pannile kanapuljong, apelsinimarmelaad ja tüümian, lase tasakesi haududa 5 minutit.

3. Tõsta kanafileed pannilt, hoia soojas. Keeda kaste veidi kokku, et see oleks siirupjas. Kalla kaste kanafileedele ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa