Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Nektariini-kohupiima purukook

Argitoidud

Nektariini-kohupiima purukook

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

40-60 min

Retsept
PÕHI JA KATE
250 g Või
120 g Suhkur
1 spl Vanillsuhkur
1 tk Munakollane
200 g Maisijahu
100 g Sojajahu
100 g Maisijahu
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
500 g Nektariin
250 g Kohupiim
90 g Suhkur
2 tk Suur muna
1. Sega omavahel kuivained, lisa võitükikesed ja muna ning valmista sõmer tainas.

2. Aseta 2/3 tainast lahtikäivasse 26 cm läbimõõduga koogivormi.

3. Lõika nektariin viiludeks ja aseta koogipõhjale.

4. Vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim ja tõsta täidis nektariinidele.

5. Puista täidisele ülejäänud tainas.

6. Küpseta kooki 190kraadises ahjus 35–40 minutit.

HEA TEADA!
Nektariinide asemel võid proovida koogi täidiseks ka ploome, virsikuid või näiteks aprikoose. Soovi korral serveeri kooki jäätisepalliga.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga