Argitoidud

Kiire juurselleripirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Värvikad juurikad Autor: Epp Mihkels
Mõnus kiire lehttainapirukas. Soolane suutäis hommikusöögiks, eineks või piknikukorvi pistmiseks. Retseptis on kasutatud toorest juursellerit, mis jääb küpsedes mõnusalt krõmpsuvaks. Peekon ja juust lisavad mahedale sellerimaitsele soolasust.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Riivi juurseller jämedalt, haki peekon ribadeks ja sibul peeneks. Riivi ka juust.

2. Rulli lehttainas üle ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Täksi kahvliga tainasse augud sisse ja määri pealt paari lusikatäie oliiviõliga. Puista tainale juurseller ning peekoni- ja sibulahake ning aja ühtlaselt laiali. Puista peale pipart ja seejärel riivitud juust.

3. Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit, kuni pirukas on kerkinud ja kuldne. Lase pisut jahtuda ja lõika ruutudeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa