Argitoidud

Sealihaga lo mein ehk praetud nuudlid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hiina toidud Autor: Tuuli Mathisen
Kollased munanuudlid koos seafilee ja šampinjonidega on tõeliselt vastupandamatu nuudliroog. Varem marineeritud sealiha lisab köögiviljadele ja seentele külluslikku maitset ning sellist rooga on hea pakkuda eraldi toiduna, mille kõrvale sobib pakkuda värsket salatit või kiirelt läbivokitud lihtsaid köögivilju.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 20 minutit marineerimiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Sega marinaadiained ning aseta sealiha marinaadi sisse. Jäta 20 minutiks marineerima.

2. Keeda munanuudlid pakendi juhiste järgi. Kurna ja tõsta kõrvale.

3. Kuumuta vokkpannil pool õlikogusest ja voki sealiha, kuni see on värvi muutnud. Tõsta pannilt ära. Kuumuta pannil ülejäänud õlikogus ja voki küüslauku ning ingverit, kuni need muutuvad aromaatseks. Lisa porgand ja voki umbes minuti jagu, lisa siis seened ja voki teist sama palju. Lisa paprika, voki veel minut ning kalla seejärel juurde sealiha, sool ja puljong ning kuumuta läbi.

4. Viimasena sega juurde nuudlid ja mungoaidud ning sega kõik läbi. Puista peale roheline sibul ja serveeri kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa