Argitoidud

Mehhiko salat ubade, avokaado ja maisiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Väike salatiraamat Autor: Tuuli Mathisen
Klassikaliste Mehhiko köögi komponentidega värvikirev salat, mida on lihtne valmistada ja mis sobib hästi nii iseseisvaks söögikorraks kui ka tugevama lihatoidu kõrvale pakkuda. Salat on kõige mõnusam siis, kui on saanud paar tundi seista ja maitsed on omavahel segunenud. Avokaado tuleks lisada kõige viimasena, et selle õrn ja kreemjas maitse oleks kõige värskem ja hõrgum.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega kõik salati koostisained, välja arvatud avokaadod. Hoia paar tundi jahedas, et maitsed seguneksid.

2. Vahetult enne serveerimist lisa avokaado ja sega ettevaatlikult läbi, et avokaado ei muutuks pudruks. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa