Argitoidud

Kookose panna cotta maasikasalsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Magus elu. Tervislikumalt! Autor: Britt Paju
Panna cotta, mis ei sisalda piima ega suhkrut, kuid on maitselt mõnusalt kreemine.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 minutit + 30 minutit jahtumiseks + 3–4 tundi tardumiseks

Kogus: 6 portsjonit
1. Poolita vanillikaun ja kaabi noaseljaga seemned välja. Lase kookospiim ja -koor koos suhkru ning vanillikaunapoolikute ja -seemnetega korraks keema. Tõsta jahtuma ja tõmbama.

2. Sega želatiin väiksemas kuumakindlas nõus veega ja lase mõne minuti jooksul paisuda. Aseta anum pisut suuremasse kuuma veega täidetud nõusse ja sega, kuni želatiin on lahustunud. Kurna jahtunud kooresegu ning sega sellele hoolikalt hulka sulanud ja pisut jahtunud želatiin. Vala segu serveerimisnõudesse ja aseta külmkappi vähemalt kolmeks tunniks tarduma.

3. Serveerimise eel tükelda maasikad, maitsesta need agaavisiirupi ja laimimahlaga ning lisa tarretisele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa