Argitoidud

Sõrnikud rabarberi ja tatrajahuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Klassikalistes sõrnikutes annab tatrajahu toiteväärtust ja pisut omanäolist mekki. Kui pelgad tatra tugevat maitset, asenda see täisteranisujahuga. Sõrnikutesse on parim teraline kohupiim.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega kohupiim, sidrunimahl ja siirup. Maitsesta vähese soolaga, lisa lahtiklopitud munakollased, jahu ja hakitud rabarber. Sega hästi läbi ja jäta mass 10–15 minutiks seisma.

2. Vormi pätsid, paneeri jahus ja prae pannil õlis mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri siirupi ja marjadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa