Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Porgandi-rabarberimuffinid

Argitoidud

Porgandi-rabarberimuffinid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Muffin on üks lihtsamalt valmivaid küpsetisi – mõttest teostuseni ei kulu kuigipalju aega. Ka koostisained on tavaliselt üsna käepärased.

20-40 min

15 minutit + 20–25 minutit ahjus

Retsept
0.75 dl Mandlijahu
1.75 dl Täisteranisujahu
0.5 tl Söögisooda
0.25 tl Sool
1 tl Kaneel
2 tk Muna
0.5 tl Õunaäädikas
1 dl Agaavisiirup või muu naturaalne siirup
50 g Toorjuust
100 g Riivitud porgand
100 g Rabarber
Serveerimiseks siirup
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Sega omavahel mandli- ja nisujahu, sooda, sool ja kaneel.

2. Vahusta munad, lisa äädikas, agaavisiirup ning mikserda hulka toorjuust. Sega kõik kokku, lisa peene riiviga riivitud porgand ja hakitud rabarber.

3. Tõsta tainas lusikaga eelnevalt õliga määritud muffinivormidesse ja küpseta 20–25 minutit. Serveeri siirupiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke