Argitoidud

Maasikakrõbedik kaerakattega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge apelsinimekiga krõbedik on nagu vanaema tehtud, ainult veidi tervislikumalt.
10 tk

1. Kuumuta ahi 180 kraadini.

2. Riivi apelsinilt koor ja jaga võrdselt 2 suurde kaussi. Ühte kaussi sega juurde poolitatud maasikad, tükeldatud rabarber ja 0,5 dl suhkrut. Pigista apelsinist 0,5 dl mahla, lisa maisitärklis ja sega hästi läbi.

3. Vala segu rabarberi-maasikate juurde kaussi ja sega hästi läbi. Vala segu 20 cm pirukavormi.

4. Teises suures kausis sega riivitud apelsinikoore juurde kaerahelbed, suhkur, jahu ja sool. Lisa õli ja sega puruks. Raputa vormile.

5. Küpseta 30 minutit, kuni kate on pealt krõbe ja kuldpruun. Võta ahjust ja lase niipalju jahtuda, et sisu taheneb, aga on ikka veel soe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa