Argitoidud

Banaani-datli juustukook

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Põhjaks kasuta tervislikumat jahu ning magusust lisa datlite ja banaanidega.
Valmistusaeg: 40-60 min

35 minutit + 10–12 minutit ahjus

1. Hauta datlid 1 dl veega pehmeks, u 8–10 minuti jooksul. Nõruta ja püreeri ning sega õliga. Haki banaan kahvliga püreeks, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu, vesi ja sool ning datlisegu.

2. Kata 20–22 cm lahtikäiva tordivormi põhi küpsetuspaberiga ja tõsta tainas vormi. Küpseta 180 kraadi juures 10–12 minutit või kuni sissetorgatud tikk väljub puhtana.

3. Püreesta banaanid eraldi kausis saumikseriga ühtlaseks massiks, mikserda juurde toorjuust ja kohupiim, sega hulka siirup.

4. Pane želatiinilehed 10 minutiks külma vette likku, kuumuta piim ja lahusta selles želatiinilehed. Nirista juustusegu hulka. Vala segu jahtunud põhjale ja pane vähemalt 4 tunniks külmkappi tarretuma. Kaunista füüsalitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa