Argitoidud

Tomatine köögivilja-oasupp fusilli-pastaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Rikkalik köögiviljasupp ubade ja pastaga on maitsev vaatamata sellele, et liha selles ei olegi. Suppide sisse sobivad üldjuhul hästi väikesed pastad: Veski Mati valikust näiteks fusilli või chifferini rigati.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Nõruta oad. Purusta pool ubade kogusest kahvliseljaga ja tõsta kõrvale. Kuumuta suuremas potis õli ja hauta keskmisel kuumusel sibulat, porgandit, sellerit, suvikõrvitsat, küüslauku ja tüümiani vähemalt viis minutit. Sega aeg-ajalt ja maitsesta soola ja pipraga.

2. Kalla peale puljong ja tomatikonserv ning lase keema tõusta. Lisa nii peenestatud kui ka terved oad ning keeda mõni minut. Lisa ka spinat ning keeda veel, kuni pasta on pehme. Serveerides puista supile õhukesi parmesanilaaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa