Argitoidud

Võileivakurgid

Keskmine hinne: 4.24 Allikas: Kurk Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + 2 päeva maitsestumiseks

3 liitrit

1 Pese kurgid ja lõika pikuti õhukesteks viiludeks. Koori küüslauguküüned ja lõika pikuti pooleks. Viiluta tšillipipar.

2. Lao kurgiviilud ettevalmistatud purkidesse vaheldumisi tilli, küüslaugu ja tšilliviiludega.

3. Kuumuta vesi keemiseni ja lisa maitseained. Keeda paar minutit ja vala kuumalt kurkidele.

4. Sule purgid kohe. Sobib süüa juba paari päeva pärast.

HEA TEADA!
Hoidis säilib jahedas kuni 2 kuud. Kui tahad kurke kauem säilitada, siis peaks purke pastöriseerima.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa