Argitoidud

Grillitud virsikud kreeka jogurti, mee ja pistaatsiapähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tulge külla! Autor: Mari-Liis Ilover
Suvele kohane kerge magustoit. Retseptis on arvestatud igale kuuele sööjale üks virsikupoolik, aga soovitan virsikuid ikka rohkem varuda. On üsna tõenäoline, et nõutakse lisaportsjoneid!
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Lõika virsikud pooleks ja eemalda kivid. Pintselda lõikepinnad üle vedela meega. Grilli mõlemalt poolt mõned minutid, kuni virsikud on saanud grillitriibud ja seest läbi kuumenenud.

2. Tõsta igale sööjale taldrikusse üks virsikupoolik. Kivi eemaldamisest jäänud lohku tõsta jogurtit. Nirista nii virsikule kui jogurtile mett ja puista peale hakitud pistaatsiapähkleid. Kaunista mündiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa