Argitoidud

Suverullid Vietnami stiilis

Keskmine hinne: 3.68 Allikas: Riis maailma köögis Autor: Kristle Vokk
Suverull on Vietnamis tore peoroog. Hea idee ka oma külalistele meeldiva tegevuse pakkumiseks. Kattes laua erinevate salatite ja täidistega, saab iga külaline teha just sellise suverulli, mis talle maitseb. Peale veiseliha võib pakkuda ka näiteks krevette, siga ja kana. Samuti võib lisada ürte.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane vermicelli riisinuudlid 10 minutiks kuuma vette likku.

2. Ribasta porgand ja kurk. Kurna nuudlid ja vala peale keev vesi. Kurna nuudlid sõelaga ja jahuta neid külma veega. Lõika lihast õhukesed viilud. Võid neid eelnevalt
kas kiirelt keeta või pannil praadida.

3. Pese ning valmista ette salatilehed ja ürdid.

4. Sega kokku kaste. Kasta riisipaber sooja vette. Aseta paber lõikelauale või suurele taldrikule. Lisa täidised ja keera paber rulli.

5. Kastes dipi sisse, võib neid kohe süüa. Kui valmistad suverullid ette, võid need lõigata sushi maki suurusteks tükkideks. Kui ootad külalisi, kata rullid kilega, et need ära ei kuivaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 29.nov 2016 18:31
Maitsvad!
1