Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suverullid Vietnami stiilis

Argitoidud

Suverullid Vietnami stiilis

Kristle Vokk Riis maailma köögis
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Suverull on Vietnamis tore peoroog. Hea idee ka oma külalistele meeldiva tegevuse pakkumiseks. Kattes laua erinevate salatite ja täidistega, saab iga külaline teha just sellise suverulli, mis talle maitseb. Peale veiseliha võib pakkuda ka näiteks krevette, siga ja kana. Samuti võib lisada ürte.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Riisipaberileht
100 g Thai Choice'i vermicelli riisinuudlid
8 tk Suur salatileht
0.5 tk Kurk
1 tk Suur porgand
200 g Veisefilee
1 peotäis Koriander
1 peotäis Basiilik
Krõbesibul kaunistuseks
KASTE
30 g Blue Dragoni hoisin-kaste
30 g Thai Choice’i hele sojakaste
30 g Soolane pähklivõi
50 ml Vesi
2 spl Purustatud India pähklid
1. Pane vermicelli riisinuudlid 10 minutiks kuuma vette likku.

2. Ribasta porgand ja kurk. Kurna nuudlid ja vala peale keev vesi. Kurna nuudlid sõelaga ja jahuta neid külma veega. Lõika lihast õhukesed viilud. Võid neid eelnevalt
kas kiirelt keeta või pannil praadida.

3. Pese ning valmista ette salatilehed ja ürdid.

4. Sega kokku kaste. Kasta riisipaber sooja vette. Aseta paber lõikelauale või suurele taldrikule. Lisa täidised ja keera paber rulli.

5. Kastes dipi sisse, võib neid kohe süüa. Kui valmistad suverullid ette, võid need lõigata sushi maki suurusteks tükkideks. Kui ootad külalisi, kata rullid kilega, et need ära ei kuivaks.

KOMMENTAARID

Mari 29.nov 2016 18:31
Maitsvad!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp