Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Riisikotletid suitsukalaga

Argitoidud

Riisikotletid suitsukalaga

Kristel Vokk Riis maailma köögis
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Kotletti peetakse justkui lihatooteks, kuid ka riisist ja kalast saab oivalisi kotlette. Maitsevad paremini jahtunult ning koos külma kastme ja värske salatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
160 g Veski Mati risotoriis
260 g Kuumsuitsukala (hõbeheik)
1 tk Väike sibul
2 spl Nisujahu
1 tk Muna
Sool
Must pipar
Oliiviõli
1. Keeda risotoriisi 300 ml vees, kuni vedelik on riisiteradesse imendunud.

2. Purusta suitsukala ja sibul peeneks, kasutades köögikombaini või muud purustajat.

3. Sega kokku keedetud ja jahutatud riis ning suitsukala ja sibula segu. Lisa 1 muna ning maitsesta vähese soola ja pipraga.

4. Vormi taignast väikesed kotletid ning prae koos õliga keskmisel kuumusel mõlemalt poolt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp