Argitoidud

Riisikotletid suitsukalaga

Keskmine hinne: 2.92 Allikas: Riis maailma köögis Autor: Kristel Vokk
Kotletti peetakse justkui lihatooteks, kuid ka riisist ja kalast saab oivalisi kotlette. Maitsevad paremini jahtunult ning koos külma kastme ja värske salatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Keeda risotoriisi 300 ml vees, kuni vedelik on riisiteradesse imendunud.

2. Purusta suitsukala ja sibul peeneks, kasutades köögikombaini või muud purustajat.

3. Sega kokku keedetud ja jahutatud riis ning suitsukala ja sibula segu. Lisa 1 muna ning maitsesta vähese soola ja pipraga.

4. Vormi taignast väikesed kotletid ning prae koos õliga keskmisel kuumusel mõlemalt poolt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa