Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lillkapsapirukas

Argitoidud

Lillkapsapirukas

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
250 g Lehttainas
125 g Porru
300 g Lillkapsas
60 g Riivitud lepasuitsujuust
50 ml Rõõsk koor 35%
Must pipar
Sool
2 tk Muna
6 tk lõigatuna

1. Rulli tainas lahti ja aseta vormi põhja. Keera servad üles.

2. Haki porru peenteks ribadeks. Keeda lillkapsas poolpehmeks.

3. Sulata pannil või, prae porru ja lillkapsas kergelt läbi.

4. Maitsesta segu soola ja pipraga. Jäta täidis jahtuma.

5. Kui segu on jahtunud, aseta see vormi ja puista üle suitsujuustuga.

6. Nüüd klopi munad lahti, lisa koor ja vala täidisele.

7. Küpseta 185–190 kraadi juures umbes 20 minutit.

HEA TEADA!
Eriti maitsev on pirukas soojalt koos värske salati ja ürdikastmega, kuid sobib nautimiseks ka jahtunult.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 13.juuni 2016 09:45
Koor tuleks lisada lahtiklopitud munadele. Retsept sai ära parandatud, aitäh Leena!
Leena 10.juuni 2016 13:10
KUS TULEKS KASUTADA ÄRA RÕÕSK KOOR?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes