Argitoidud

Risoto lillkapsaga

Keskmine hinne: 2.46 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki porru ja küüslauk peeneks. Sulata või pannil.

2. Lisa sulatatud võile porru ja küüslauk, riis ning lillkapsaõisikud.

3. Lisa vein ja keeda tasasel tulel, kuni see aurustub.

4. Seejärel lisa pool puljongist. Kui see on aurustunud, vala juurde ülejäänud pool.

5. Kui riis on peaaegu pehme, lisa suitsujuust ja hauta, kuni riis on täiesti pehme.

HEA TEADA!
Seda rooga võid serveerida nii lisandi kui ka pearoana. Kaunistada võid porru ja peekoniribadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katrin 08.nov 2016 18:22
Asendasin lillkapsa brokolikapsaga ja sai väga hea.
1