Argitoidud

Lillkapsasupp

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Prae lillkapsas ja porru sulatatud võis kergelt läbi.

2. Nüüd keeda lillkapsas puljongis, kuni see on täiesti pehme.

3. Lisa segule rõõsk koor ja juust.

4. Hauta tasasel tulel 10 minutit.

5. Mikserda saadud segu ja serveeri kohe.

HEA TEADA!
Supile annab huvitava maitse, kui lisada ka küüslauku. Teravate elamuste jahtijad võivad supile nii enne mikserdamist kui ka kaunistuseks lisada tšillihelbeid. Väiksema kalorsusega supi valmistamiseks võid asendada rõõsa koore kohvikoore või sootuks piimaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiiu 06.juuli 2016 22:39
Väga hea supp!
Kaja 06.juuni 2016 21:04
Taevas hoia! Mis sellest lillkapsast veel järgi jääb peale sellist mõttetut töötlemist! Lillkap-
sas sünnib siis süüa, kui on veel krõmps.
1