Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lillkapsasupp

Argitoidud

Lillkapsasupp

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
125 g Porru
250 g Lillkapsas
500 ml Puljong
40 g Või
1 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Riivitud suitsujuust
Loorberileht
1. Prae lillkapsas ja porru sulatatud võis kergelt läbi.

2. Nüüd keeda lillkapsas puljongis, kuni see on täiesti pehme.

3. Lisa segule rõõsk koor ja juust.

4. Hauta tasasel tulel 10 minutit.

5. Mikserda saadud segu ja serveeri kohe.

HEA TEADA!
Supile annab huvitava maitse, kui lisada ka küüslauku. Teravate elamuste jahtijad võivad supile nii enne mikserdamist kui ka kaunistuseks lisada tšillihelbeid. Väiksema kalorsusega supi valmistamiseks võid asendada rõõsa koore kohvikoore või sootuks piimaga.

KOMMENTAARID

Tiiu 06.juuli 2016 22:39
Väga hea supp!
Kaja 06.juuni 2016 21:04
Taevas hoia! Mis sellest lillkapsast veel järgi jääb peale sellist mõttetut töötlemist! Lillkap-
sas sünnib siis süüa, kui on veel krõmps.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool