Argitoidud

Hapukoore-ürdimarinaadis kanapihvid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega hapukoor ürtidega ja määri liha hapukooreseguga korralikult kokku.

2. Jäta liha vähemalt paariks tunniks maitsestuma.

3. Grilli liha.

4. Serveeri liha värske salatiga, millese haki sisse sibul, poolita tomatid ja mozzarella-kuulid.

HEA TEADA!
Kintsulihast pihve müüakse sellisel kujul ka poes, aga võid need ka ise valmistada, tampides kintsuliha õhemaks. Võid marinaadi valmistada ka maitsestamata jogurti baasil, kuid hapukoor lisab roale rammu ja omapära.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa