Argitoidud

Peedivinegrett juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Värvikad juurikad Autor: Epp Mihkels
Hea tummine palsamiäädikas sobib ideaalselt peedi magusa maitsega. Sama hästi passib sellesse kooslusse ka juust, olgu see siis kitsejuust, brõnsa, suluguni või mõni muu salatijuust. Retseptis on kasutatud Esko talu salatijuustu, mis mureneb kergesti ning on mõnusa tekstuuri ja maitsega. Kasuta kas maitsestamata või mõne lisandiga juustu, nii kuidas endale meeldib.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika peedid kangideks või kuubikuteks.

2. Valmista vinegrettkaste, segades kõik kastme ained omavahel hoolikalt läbi. Vala kaste peedile, sega ning lase veidi seista ja maitsestuda.

3. Murenda juust paraja suurusega tükkideks ja sega veerand sellest peedi hulka. Tõsta salat serveerimiskaussi
ning puista üle juustutükkide ja hakitud tüümianiga.

4. Serveeri eraldi roana või grillitud liha võikala lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa