Argitoidud

Balsamico-lammas

Keskmine hinne: 3.83 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Grillitud lambašašlõkk on maitseelamus omaette. Lihtsaim ja nutikaim viis on segada lambalihatükid ohtra sibulaga, maitsestada soola ja pipraga, lasta üle öö maitsestuda. Siin pakun ka ühe teise hõrgu marinaadi palsamiäädikaga. 
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori sibul ja viiluta. Kuumuta vesi keemiseni, lisa suhkur ja äädikas, sega suhkru lahustumiseni ning kalla sibulale. Lase 30 minutit jahtuda ja naudi. Külmkapis seisavad kuni nädal.

2. Sega marinaadiained kilekotis, lisa lambalihatükid ja raputa segamini. Lase maitsestuda vähemalt 2 tundi kuni üle öö ja torka seentega vaheldumisi varraste otsa.

3. Küpseta, keerates vardaid mõned korrad grillil. Pintselda veel kord marinaadiga üle ning serveeri koos marineeritud sibulate ja salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa