Argitoidud

Grillitud köögiviljad feta-tšillikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Ka köögiviljad saavad grillituna imehea maitse ja on sobiv lisand lihale-kalale. Fetakastmega koos lausa maitseelamus. Köögivilju vali oma maitse järgi, samuti koguseid. Kui grillitud köögivilju ja liha järele jääb, saab nendest järgmisel päeval näiteks imehea pastaroa.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega fetakastme ained minilõikuris ühtlaseks püreeks.

2. Laota viilutatud köögiviljad kuumale grillile.

3. Määri oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga.

4. Grilli küpseks ja serveeri feta-tšillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa