Argitoidud

Tulised põrsavardad marineeritud punase sibulaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Valmista marinaad kas mahedam või hoopis mõnusalt tšilline. Marineeritud punasibulaga on see hõrk maitseelamus.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Leota puitvardaid tunnike külmas vees.

2. Kuumuta sibulamarinaadi ained kiirelt keemiseni, kuni suhkur lahustub. Koori ja viiluta sibulad ning kalla kuum marinaad peale. Lase jahtuda ja vähemalt tunnike maitsestuda.

3. Lõika seafilee u 2 cm paksusteks viiludeks. Sega marinaadiained omavahel ja kalla lihaviiludele. Lase maitsestuda kiirel puhul pool tundi, parem oleks tunnike kuni üle öö.

4. Torka fileed puitvarraste otsa ja grilli küpseks. Keera küpsemise ajal vardaid mitu korda. Serveeri marineeritud sibulatega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa