Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rukki-bruschetta’d

Argitoidud

Rukki-bruschetta’d

Anu Aun Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Krõõt Tarkmeel

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Rukkileivaviil
1 tk Väike küüslauguküüs
1 tk Keskmine šalottsibul
450 g Väikesed kobartomatid
1 pott Värske basiilik
Tüümian
Sool
Must pipar
Oliiviõli
1. Lõika tomatid neljaks, haki küüslauguküüs, sibul, maitseroheline ja sega kausis oliiviõliga. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Piserda leibadele õli ja rösti kuumas ahjus, kuni krõbedad. Pane leibadele tomatisegu ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke