Argitoidud

Tai värske kurgi ja kreveti salat

Keskmine hinne: 2 Allikas: Oma Maitse Autor: Anu Aun
 Sobib hästi eelroaks, aga ka lisandiks grillitud kalale. 
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kurgid ja lõika peenteks kangideks. Sega kokku kalakaste, laimimahl ja suhkur. Jätka segamist, kuni suhkur on sulanud. Lisa tšilli ja roheline sibul. Sega kausis kurk, krevetid ja kaste.

2. Salatit võid serveerida väikeste rullidena riisipaberisse (nt Blue Dragon) keeratuna. Selleks aseta üks riisipaber
korraga laiemasse nõusse kuuma vette 15 sekundiks, seejärel tõsta korraks nõrguma niiskele köögirätikule ning keera täidisega väikeseks rulliks. Võib pakkuda niisama või kiirelt frittida, serveerides kõrvale magusat tšillikastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa