Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tšillikastmega veisefileesalat

Argitoidud

Tšillikastmega veisefileesalat

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

20-40 min

Retsept
portsjonile
KASTE
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Punane tšilli
2 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 spl Sojakaste
2 spl Õli
1 spl Fariinsuhkur
SALAT
Erinevad salatilehed
1 tk Pikk kurk
200 g Kirsstomatid
2 tk Porgand
1 tk Väiksem porru
Lehtpetersell
600 g Veise sisefilee
Sool
Must pipar
1. Kastme jaoks sega hakitud küüslauk ja tšilli, laimimahl, sojakaste, õli ja fariinsuhkur.

2. Aseta salatilehed serveerimisalusele. Lõika kurk pikuti pooleks ning viiluta. Poolita kirsstomatid, koori ja riivi porgandid ning lõika porru pikkadeks ribadeks. Aseta kõik salatilehtedele, haki lehtpetersell ja puista kõige peale.

3. Kuumuta grill- või malmpann. Hõõru liha mõlemalt poolt 1 sl õliga kokku, pruunista kummaltki poolt 2 minutit ning tõsta tulelt. Maitsesta soola ja pipraga.

4. Keera liha fooliumisse ja küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Lõika liha 0,5 cm paksusteks viiludeks, tõsta salatile ja nirista peale kaste. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes