Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Koduse majoneesiga kartuli-peekonisalat

Argitoidud

Koduse majoneesiga kartuli-peekonisalat

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
MAJONEES
2 tk Munakollane
1 tl Dijoni sinep
1 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
3 dl Õli
Sool
Must pipar
1 tl Suhkur
SALAT
500 g Värsked kartulid
200 g Suituspeekon
2 dl Marineeritud kokteilikurgid
2 tk Punane sibul
Hakitud till
1. Majoneesi valmistamiseks püreesta minilõikuri või sauseguriga munakollased, sinep ja sidrunimahl ühtlaseks. Lisa pidevalt vahustades peene nirena õli. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.

2. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Viiluta sibulad.

3. Sega jahutatud kartulid, nõrutatud peekon, viilutatud kurgid, sibul, hakitud till ja majonees. Lase enne serveerimist veidi maitsestuda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes