Argitoidud

Grillvorstikestega pikitud kanamaks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Jaanipäevatoidud Autor: Merrit Kiho
Kanamaks on üks õrn ja tujukas asi, aga kui seda rasvasema vorstiga pikkida ja hästi kiirelt mõned korrad sütel pöörata, saad sellest tavalisele lihale vahelduseks väga maitsva suutäie.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Jaga kanamaks grillvarraste tarvis sobivateks tükkideks, viiluta vorst umbes sentimeetri paksuselt.

2. Marinaadiks suru uhmris puruks fenkoli- ja koriandriseemned ning roseepipar, aseta need sobiva suurusega kaussi, lisa Vana Tallinn, oliiviõli ja veiniäädikas.

3. Marineeri maksa ja vorstitükke tunnikene, seejärel piki vorst ja maks vaheldumisi grillvardasse ja küpseta kiirelt tulistel sütel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa