Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Grillvorstikestega pikitud kanamaks

Argitoidud

Grillvorstikestega pikitud kanamaks

Merrit Kiho Jaanipäevatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim
Kanamaks on üks õrn ja tujukas asi, aga kui seda rasvasema vorstiga pikkida ja hästi kiirelt mõned korrad sütel pöörata, saad sellest tavalisele lihale vahelduseks väga maitsva suutäie.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g Kanamaks
200 g Rasvasem grillvorst
MARINAAD
1 tl Röstitud fenkoliseemned
1 tl Koriandriseemned
1 tl Roseepipar
1 spl Vana Tallinna liköör
2 spl Oliiviõli
1 spl Punase veini äädikas
Sool
1. Jaga kanamaks grillvarraste tarvis sobivateks tükkideks, viiluta vorst umbes sentimeetri paksuselt.

2. Marinaadiks suru uhmris puruks fenkoli- ja koriandriseemned ning roseepipar, aseta need sobiva suurusega kaussi, lisa Vana Tallinn, oliiviõli ja veiniäädikas.

3. Marineeri maksa ja vorstitükke tunnikene, seejärel piki vorst ja maks vaheldumisi grillvardasse ja küpseta kiirelt tulistel sütel.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes