Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Petlik murakamoos (rabarberiga)

Argitoidud

Petlik murakamoos (rabarberiga)

Merrit Kiho Jaanipäevatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim
Noorest rabarberist ja eestimaisest porgandist võid jaanipäevalauale keeta “petumoosi”. Sobib hästi saiale määrida või hoopiski juustuvaagnat täiendama.

üle 60 min

Retsept
4 dl Tükeldatud rabarber
4 dl Jämedalt riivitud porgand
4 dl Suhkur
1 tk Värskelt riivitud sidruni koor
500g

1. Sega keedunõus omavahel rabarber, porgand ja suhkur.

2. Hoia segu mõned tunnid jahedas. Seejärel lisa sidrunikoor ja keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades umbes 20 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke