Argitoidud

Soe Caesari salat grillil

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kui grill kuum, saab seal kiirelt klassikalise Caesari salati sooja variandi valmistada. Salatisse võid panna grillitud kala või kana.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Salatikastmeks haki kõigepealt küüslauk hästi peeneks. Sega majonees, sinep, sidrunimahl, küüslauk ja Worcesteri kaste ning vispelda ühtlaseks. Sega hulka riivjuust. Nirista vähehaaval, vispeldamist jätkates, juurde oliiviõli. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Lõika ciabattad pooleks. Määri viilud mõlemalt poolt oliiviõliga ja grilli mõlemalt poolt 2–3 minutiga pruuniks ja krõbedaks. Lõikepoolelt hõõru viilusid poolitatud küüslauguküünega.

3. Lõika rooma salat pikuti neljaks, määri oliiviõliga ja grilli 2–3 minutit. Raputa peale soola. Grilli poolitatud tomateid paari minuti jooksul pisut pehmemaks.

4. Tõsta saiale salat ja tomatid ning nirista üle kastmega. Siis veel parmesanilaastud ja maitsesta soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa