Argitoidud

Pidulik ahjuroog jaanalinnumunast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Muna Autor: Epp Mihkels
Kui oled jaanalinnumuna avanud, saab sellest valmistada mitu rooga. Klopi muna kausis kergelt ühtlaseks massiks, nii on seda hea kaaludes mõõta. See roog siin sobib väga hästi pidulikuks õhtusöögiks ja kõrvale passib hästi kerge roheline värske salat.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Lõika paprika väikesteks kuubikuteks. Murenda puhastatud suitsukala tükikesteks. Klopi munamass vahukoore ja toasooja toorjuustuga ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga, kuid ole soolaga ettevaatlik, sest ka kalast eraldub küpsedes soola.

2. Määri ümmargune ahjuvorm korralikult võiga ja vala munamass vormi. Puista sinna ühtlaselt ka tükeldatud kala, paprika ja roheline sibul. Tõsta peale kuubikuteks lõigatud võitükid.

3. Küpseta 180-kraadises ahjus 20‒25 minutit, olenevalt ahju intensiivsusest, kuni roog on kuldne. Serveerimisel tõsta kaunistuseks peale kalamarja, milleks sobib heeringa- või merivarblasemari.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa