Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kreekapärased lihapallid kartuliga

Argitoidud

Kreekapärased lihapallid kartuliga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsekad lihapallid saavad kartulist mahlasust ja pehmust. Palle võid serveerida ka pitaleivas koos salati ja jogurtikastmega.

üle 60 min

30 minutit + 1 tund külmkapis

Retsept
portsjonile
1 tk Suur keedukartul
500 g Veisehakkliha
1 tk Muna
1 tk Väike hakitud sibul
1 tk Purustatud küüslauguküüs
1 tl Kuivatatud pune
1 spl Mündilehed
0.5 tl Must pipar
Praadimiseks õli
0.25 tl Jahvatatud kaneel
JOGURTIKASTE
4 dl Maitsestamata jogurt
2 spl Oliiviõli
1 tk Väike kurk
1 tk Tomat
1 spl Hakitud mündilehed
2 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
1. Riivi kartul peene riiviga, sega hakkliha hulka koos muna ja maitseainetega. Klopi hästi läbi. Pane tunniks külmkappi.

2. Vormi väikesed pallid ja küpseta pannil õlis igast küljest pruuniks. Nõruta majapidamispaberil. Kastme jaoks sega jogurti hulka õli, riivitud kurk, hakitud tomat, purustatud küüslauk ja hakitud mündilehed.

3. Maitsesta soola ja pipraga. Lase külmkapis vähemalt pool tundi maitsestuda. Serveeri lihapallide juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke