Argitoidud

Kreekapärased lihapallid kartuliga

Keskmine hinne: 3.17 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maitsekad lihapallid saavad kartulist mahlasust ja pehmust. Palle võid serveerida ka pitaleivas koos salati ja jogurtikastmega.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 1 tund külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
1. Riivi kartul peene riiviga, sega hakkliha hulka koos muna ja maitseainetega. Klopi hästi läbi. Pane tunniks külmkappi.

2. Vormi väikesed pallid ja küpseta pannil õlis igast küljest pruuniks. Nõruta majapidamispaberil. Kastme jaoks sega jogurti hulka õli, riivitud kurk, hakitud tomat, purustatud küüslauk ja hakitud mündilehed.

3. Maitsesta soola ja pipraga. Lase külmkapis vähemalt pool tundi maitsestuda. Serveeri lihapallide juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa