Argitoidud

Külm püreesupp grillitud köögiviljast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Külm köögiviljasupp on palaval päeval jahutuseks ning kaloreid on selles üsna vähe.
Valmistusaeg: 20-40 min

20 minutit + 10 minutit grillil või 20–25 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika paprikad neljaks ja eemalda seemned. Lõika suvikõrvits pikuti u 1 cm viiludeks. Koori sibul ja lõika u 1 cm viiludeks. Pane köögiviljad fooliumalusele, nirista peale õli ja maitsesta soola-pipraga.

2. Grilli 10 minutit või küpseta ahjuvormis 225-kraadises ahjus 20–25 minutit.

3. Tõsta paprikad kaussi, kata kilega ja jäta 10 minutiks seisma.

4. Koori küüslauk ja paprikad. Lisa ülejäänud grillitud köögiviljadele. Lisa maitseained, tomati-, apelsinija sidrunimahl ning äädikas. Töötle blenderis või saumikseriga püreeks. Maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka hakitud koriandrilehed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa