Argitoidud

Sepik suitsulõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hea amps nii hommikukohvi kõrvale kui piknikule. Maitseb hea ka muu kuumsuitsukalaga ja siis tuleb ka soodsam.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 2 tundi külmkapis

Kogus: 6 portsjonit
1. Sega majonees, sinep, sidrunikoor ja hakitud till ning maitsesta soola-pipraga. Lõika sepikud pikuti pooleks, kummastki poolest kougi pehmet osa välja.

2. Määri alumisele poolele kastet. Pane peale tükeldatud suitsukala, nirista peale sidrunimahla. Lisa kappareid, viilutatud kurk, redised ja rukolalehed. Määri ülemisele sepikupoolele kastet ja pane alumise peale. Keera sepikud eraldi küpsetuspaberisse ja pane külmkappi, kata lõikelaua ja mingi raskusega.

3. Lase seista vähemalt 2 tundi, aga parem kui üleöö. Lõika viiludeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa