Argitoidud

Grillitud Gruusia leib suvikõrvitsa ja fetaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Kogus: 4 portsjonit
1. Määri leivale toorjuust ja puista peale hakitud küüslauk.

2. Tõmba köögiviljakoorijaga suvikõrvitsast pikad õhukesed ribad ja tõsta leivale. Eemalda sparglilt varre alumised puitunud osad ning lõika spargel diagonaalselt u kolmeks ühepikkuseks jupiks. Keeda herneid 1 minut ja vala üle külma veega.

3. Tõsta ettevalmistatud sparglid ja herned lavašile, pudista peale feta, vala üle sortsu oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga.

4. Grilli mõõdukal kuumusel kaane all 5–7 minutit, kuni leib on mõnusalt krõbeda põhjaga, pealt pehme ja feta pisut sulanud. Piserda peale sidrunimahla ja puista üle basiilikulehtedega. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Epp Viires 04.dets 2016 13:34
Ohooo!!!Küll on hea retsept!!! Kohe tuleb tegema asuda!!!No kindel see, et on hea!!!! Kui mitte teha, siis ei jõuagi ju Jõuluks midagi valmis!!!Jõuluks tuleb ju ikka midagi head teha süüa ja küpsetada kah!!! Eriti tore on veel siis, kui saaks midagi ekstra head küpsetada Jõuluks!!!Muidugi peale piparkookide!!! Üks korralik salat ja muidu head küpsetised kuluvad alati ära!!!Magusa söömine teeb paksuks!!!Nii, et ei tasu süüa liiga palju magusat!!!Pigem ikka puuvilju ja värsket salatit!!!
1