Argitoidud

Grillitud ananass maasikasalsa ja kookosvahuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ananass ja lõika sektoriteks, eemaldades viiludelt noaga ka kõvema sisuosa. Sega kokku suhkur ja kaneel ning puista ananassiviiludele. Sega ettevaatlikult ja lase u 30 minutit maitsestuda.

2. Lõika maasikad sektoriteks, piserda need laimimahlaga ja sega siirupiga. Pane kuni serveerimiseni külmkappi.

3. Ava kookospiimapurk alumiselt küljelt ja vala läbipaistev vedelik pealt ära. Vahusta kookoskoore tahkem osa, maitsesta see siirupiga ja lisa näpuotsatäis riivitud laimikoort.

4. Grilli ananassiviile keskmiselt kuumal grillil u 1 minut igalt küljelt. Serveerimiseks võid torgata igasse viilu grilltiku. Paku grillananassi koos maasikasalsa ja kookosvahuga. Kastmeks nirista peale marinaadivedelikku.

HEA TEADA!
Kookosvahu asemel võid kasutada ka harilikku vanillijäätist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa