Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Soe salat baklažaani, paprika ja halloumiga

Argitoidud

Soe salat baklažaani, paprika ja halloumiga

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Baklažaan
4 tk Punane paprika
200 g Halloumi juust
1 tk Granaatõun
3 tk Rohelise sibula vars
1 peotäis Hakitud petersell
Sool
Must pipar
KASTE
2 spl Punanae veiniäädikas
10 spl Oliiviõli
1 tl Mesi
0.5 tl Kuivatatud pune
1. Viiluta baklažaan 1 cm paksuselt ja puista viilude mõlemale poolele soola. Jäta 15 minutiks seisma, et liigne vedelik välja nõrguks ja baklažaan pisut pehmeneks. Lõika paprika sektoriteks ja viiluta juust.

2. Pintselda baklažaan, paprika ja juust kergelt õliga ning grilli keskmisel kuumusel juustu paar minutit kummaltki poolt, baklažaani-paprikat paar minutit kauem, kuni need on pehmed ja kena grillimustriga.

3. Sega kastmeks kokku oliiviõli, äädikas, pune, mesi ja pane maitse järgi soola-pipart.

4. Lao grillitud köögiviljad ja juust vaagnale ning vala peale kaste. Puista salatile granaatõunaseemned ja hakitud maitseroheline.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool