Argitoidud

Soe salat baklažaani, paprika ja halloumiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta baklažaan 1 cm paksuselt ja puista viilude mõlemale poolele soola. Jäta 15 minutiks seisma, et liigne vedelik välja nõrguks ja baklažaan pisut pehmeneks. Lõika paprika sektoriteks ja viiluta juust.

2. Pintselda baklažaan, paprika ja juust kergelt õliga ning grilli keskmisel kuumusel juustu paar minutit kummaltki poolt, baklažaani-paprikat paar minutit kauem, kuni need on pehmed ja kena grillimustriga.

3. Sega kastmeks kokku oliiviõli, äädikas, pune, mesi ja pane maitse järgi soola-pipart.

4. Lao grillitud köögiviljad ja juust vaagnale ning vala peale kaste. Puista salatile granaatõunaseemned ja hakitud maitseroheline.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa