Argitoidud

Pasta sidruni-piparmündi-koorekastmega

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Tsitrustega köögis Autor: Tiina Lebane
Sidruni-piparmündi-koorekastmega pasta on tõeline klassika ega vaja kirjeldamist. Pigem mine kohe kööki seda valmistama ...
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vala vein ja puljong potti, lase keema ja keeda mulinal, kuni umbes pool vedelikust on aurustunud.

2. Vahepeal pane pasta jaoks vesi keema, lisa sool ja siis keevasse vette ettevaatlikult ka pasta.

3. Lisa kastmele vahukoor ja riivitud sidrunikoor. Maitsesta soola ja valge pipraga ning kuumuta keemiseni.

4. Haki suurem osa värskest piparmündist peeneks.

5. Kui pasta on parajalt pehme, vala vesi potist ära. Sega kuuma pasta hulka hakitud piparmünt, või, osa riivitud parmesanist ja lõpuks sidruni-koorekaste. Serveeri kohe. Portsjonitele tõsta järelejäänud parmesani ja mündilehekesi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kokkaja 12.juuli 2016 17:31
Kõiki maitseid on liiga palju. Parmesani juustu ja sidrunikoort tuleks julgelt vähem panna.
1