Argitoidud

Grillitud tortiljapitsa

Keskmine hinne: 2 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Iloveer
Tortiljapitsa sobib kiireks näljakustutajaks, sest valmib õues grillil kärmelt ja hõlpsalt. Katete puhul on piiriks fantaasia, siinsed kolm varianti on vaid ühed võimalikest. Valmis pitsa võib lõigata itaaliapäraselt sektoriteks. Või hoopis keskelt pooleks keerata, lõigata poolring omakorda pooleks ja süüa nagu Mehhiko quesadilla’t.
1) Määri tortiljale tomatipasta, laota sellele tomativiilud ja mozzarella-tükid. Grilli umbes 5 minutit, kuni juust on sulanud. Raputa peale basiilikulehti ja musta pipart.

2) Määri tortiljale tomatipasta, laota peale mozzarella-tükid ja singiviilud. Grilli umbes 5 minutit, kuni juust on sulanud. Raputa peale rukolalehti, nirista veidi oliiviõli ja soovi korral maitsesta musta pipraga.

3) Määri tortiljale tomatipasta ja laota peale kõik ülejäänud ained. Viimasena raputa peale riivjuustu. Grilli umbes 5 minutit, kuni juust on sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa