Argitoidud

BBQ-kanaburksid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Iloveer
Millisele lapsele ei meeldiks burgerid?! Barbeque-maitselisi burkse tasuks muidugi targu rohkem meisterdada, sest need ei jäta ükskõikseks ka täiskasvanuid – järele proovitud! Ka saab siin ära kasutada näiteks varem grillil küpsetatud ja üle jäänud kanaliha.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Ribasta kanaliha. Sega BBQ-kastmega. Viiluta sibul ja tomat.

2. Salatiks haki kapsas peenikesteks ribadeks, riivi porgand. Haki roheline sibul. Lisa salati köögiviljadele majonees, jogurt ja veidi soola, sega läbi.

3. Soojenda saiad grillil. Tõsta igale alumisele saiapoolikule salatileht, sellele barbeque-kanaliha. Lisaks sibularõngad ja tomativiilud ning kõige peale kapsa-porgandisalat. Kata pealmiste saiapoolikutega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa