Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tatra- ja rukkihelvestest hommikupuder kookospiima ja marjadega

Argitoidud

Tatra- ja rukkihelvestest hommikupuder kookospiima ja marjadega

Tuuli Mathisen Veski Mati
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Kombineerides tatra- ja rukkihelbeid, lisades kookospiima ning viimistledes putru pähklite ja marjadega, saad tulemuseks üsna teistlaadse ning tõeliselt maitsva tervisepommist pudru. Kellele kookospiima maitse meeldib, see leiab selle pudru näol omale arvatavasti uue lemmiku.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 dl Tatrahelbed
1 dl Rukkihelbed
2 dl Vesi
Sool
1 tl Vanillsuhkur
1.5 spl Agaavisiirup
1 spl Kookoshelbed
1 peotäis Kreeka pähklid
Värsked või külmutatud marjad
2 dl Kookospiim
1. Kalla kastrulisse helbed, vesi, kookospiim, vanillsuhkur, sool ja agaavisiirup ning kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja lase hästi vaiksel kuumusel või pliidi jääkkuumusel kaane all kümmekond minutit haududa. Vajadusel lisa vett.

2. Jaga puder kaussidesse ning puista igale portsjonile peale pähkleid, (veidi sulanud) marju, kookoshelbeid ja nirista peale agaavisiirupit. Või asemel võid pudrule sättida veel kookosvõist silma.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree