Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Havreboller ehk Rootsi kaerahelbetrühvlid väikese kohvilisandiga

Argitoidud

Havreboller ehk Rootsi kaerahelbetrühvlid väikese kohvilisandiga

Tuuli Mathisen Veski Mati
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Hästi lihtsad maiused, mis saavad sooja vastuvõtu osaliseks nii suurte kui ka väikeste seas. Helbeid ei pea kuumutama ja see muudab need trühvlid eriti tervisesõbralikuks.

üle 60 min

15 minutit + 2 tundi külmas hoidmiseks

Retsept
100 g Toasoe või
0.5 dl Pruun suhkur
1 tl Vanillsuhkur
2 spl Kakaopulber
3 sppl Tavaline või kakaoga kondenspiim
50 ml Kange kohvi
2 dl Täisterakaerahelbed
2 dl Odrahelbed
Kookoshelbed
u 20 pallikest

1. Vahusta toasoe või suhkru ja vanillsuhkruga. Lisa kakaopulber, kondenspiim ja kohv. Sega kõik läbi ning lisa siis kaera- ja odrahelbed.

2. Aseta mass paariks tunniks külma. Vormi käte vahel ümmargused pallid ning veereta neid kookoshelvestes.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes