Argitoidud

Havreboller ehk Rootsi kaerahelbetrühvlid väikese kohvilisandiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Hästi lihtsad maiused, mis saavad sooja vastuvõtu osaliseks nii suurte kui ka väikeste seas. Helbeid ei pea kuumutama ja see muudab need trühvlid eriti tervisesõbralikuks.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 2 tundi külmas hoidmiseks

u 20 pallikest

1. Vahusta toasoe või suhkru ja vanillsuhkruga. Lisa kakaopulber, kondenspiim ja kohv. Sega kõik läbi ning lisa siis kaera- ja odrahelbed.

2. Aseta mass paariks tunniks külma. Vormi käte vahel ümmargused pallid ning veereta neid kookoshelvestes.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa