Argitoidud

Kikerherne-kapsasupp

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: Oad, herned, läätsed Autor: Lia Virkus
Lisades värskest kapsast valmistatud köögiviljasupile kauneid rohelisi herneid ja kikerherneid, saad valgurikka supi ka ilma lihata. Kaunviljad annavad supile toekust ja kõht püsib kauem täis.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Prae hakitud sibulat ja küüslauku õlis, kuni need on pehmed ja klaasjad. Lisa hakitud porgand ja varsseller.

2. Pane juurde tükeldatud kapsas, kuumuta läbi. Kalla peale puljong ja keeda vaiksel kuumusel umbes 15 minutit.

3. Lisa kikerherned, mais, rohelised herned ja tomatipasta. Keeda veel 5 minutit ning maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri maitserohelisega.

HEA TEADA!
Soovi korral pane supikausi põhja pisut hakitud maitserohelist ja redist ning aseta peale kooreta keedetud ehk pošeeritud muna – supp saab niiviisi mõnusa kreemja maitse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa