Argitoidud

Marineeritud lillkapsas Iraani-päraselt

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kapsatoidud Autor: Kristiina Efert
Valmistusaeg: kuni 20 min
1,7-liitrine purk

1. Riivi küüslauk ja sega juurde kuivatatud münt. Lõika lillkapsas 3 cm tükkideks. Tõsta steriliseeritud purgi põhja kiht lillkapsast, puista peale mündi-küüslaugusegu ja lisa veidike soola. Korda senikaua, kuni purk on täis.

2. Vala peale valge veini äädikas, nii et see katab kapsad. Seejärel sulge kaas tihedalt. Lase maitsestuda vähemalt 2 nädalat. Enne serveerimist nõruta kapsaõisikuid köögipaberil.

3. Hoidis säilib kuivas ja jahedas kuni 2 kuud.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa