Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vahukommikook

Argitoidud

Vahukommikook

Ragne Värk Küpsetamata koogid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ragne Värk
On aeg otsida poeriiulitelt üles vahukommid ning meisterdada üks tõeliselt õhuline ja kommimaitseline kook. Kas märkasid juba, et selle lihtsa koogi valmistamiseks on vaja vaid viit komponenti? See kook on ka laste suur lemmik!

üle 60 min

40 minutit + 3 tundi külmas

Retsept
PÕHI
180 g Kaeraküpsised
75 g Sulatatud või
TÄIDIS
160 g Meelepärased vahukommid
400 g Toasoe toorjuust
1 tl Vanillisuhkur
10-12 tk

1. urusta küpsised peeneks puruks, lisa sulavõi ja sega ühtlaseks. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 22–23 cm koogivormi põhja.

2. Sulata vahukommid mikrolaineahjus või vesivannil (viimase puhul aseta kausile kaas peale, et vahukommid lihtsamini sulaksid ja kindlasti sega aeg-ajalt).

3. Sega toorjuust vanillisuhkruga ja lisa pehmele kommimassile. Sega kiiresti kõik ühtlaseks seguks ja vala vormi. Lase külmkapis vähemalt 3 tundi taheneda.

4. Kaunista kooki tervete vahukommidega

Märksõnad

vahukommikook

KOMMENTAARID

Topsik 07.juuli 2016 21:50
Proovitud. Valmistamine imelihtne, kui vahukommide sulatamist mitte arvestada :) Ise panin segule veidi ka kakaod juurde. Minu maitsele hirmus magus, teine kord enam vahukommidega ei kaunistaks ja lisaks äkki midagi hapukamat juurde. Üldiselt maitsev :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool