Argitoidud

Chapati

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Chapati on Aasiast pärit lameleib, mis sobib meiegi suvisesse menüüsse. Malmpannil saad mõnusa leiva ülilihtsalt grillroogade kõrvale või eelampsuks. Sobib pakkuda ka maitsevõi või toorjuustumäärdega.
Valmistusaeg: 20-40 min
8 tk

1. Sega vesi ja sool, lisa jahu ja sega tainaks. Jaga see 8–10 osaks, mis rulli 4–5 mm paksusteks ketasteks.

2. Pane malmpann grillile ja lase kuumaks. Küpseta leiba 1–2 minutit mõlemalt poolt.

3. Lase jahtuda rätiku all.

4. Sega sulavõi, purustatud küüslauk ja hakitud petersell, pintselda leibadele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa