Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Chapati

Argitoidud

Chapati

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Chapati on Aasiast pärit lameleib, mis sobib meiegi suvisesse menüüsse. Malmpannil saad mõnusa leiva ülilihtsalt grillroogade kõrvale või eelampsuks. Sobib pakkuda ka maitsevõi või toorjuustumäärdega.

20-40 min

Retsept
2 dl Käesoe vesi
1 tl Sool
6 dl Nisujahu
25 g Sulatatud või
1 tk Küüslauguküüs
Petersell
8 tk

1. Sega vesi ja sool, lisa jahu ja sega tainaks. Jaga see 8–10 osaks, mis rulli 4–5 mm paksusteks ketasteks.

2. Pane malmpann grillile ja lase kuumaks. Küpseta leiba 1–2 minutit mõlemalt poolt.

3. Lase jahtuda rätiku all.

4. Sega sulavõi, purustatud küüslauk ja hakitud petersell, pintselda leibadele.

Märksõnad

chapatiendenpille

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool