Argitoidud

Grllitud peedid tüümianimarinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ürdi ja palsamiäädika marinaadis peedid maitsevad hästi, neid tuleb vaid piisavalt pikalt grillida. Seepärast tasub need ka üsna õhukesteks viiludeks lõigata. Kasuta mõnd valmis ürdisegu või komplekteeri ürdid oma maitse järgi. Hea lisand liha kõrvale.
Valmistusaeg: üle 60 min

35–40 minutit + 25–30 minutit marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
1. Sega palsamiäädikas, õli, tüümian, purustatud küüslauk ja ürdid.

2. Koori peedid ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane peediviilud pooleks tunniks marinaadi.

3. Pane peedid koos marinaadiga fooliumkarpi või fooliumile ja kata või sule. Grilli 25–30 minutit ehk kuni peedid on pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa