Argitoidud

Vaarika-avokaado sorbett basiilikuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Jäätisest hulga lahjem sorbett on tõhus suvine jahutaja. Basiilikulehed lisavad mõnusalt värskust.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + vähemalt 4 tundi sügavkülmas

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane suhkur ja vanilliekstrakt kaussi, samuti pooled basiilikulehed. Vala peale 2 dl keeva vett. Sega, kuni suhkur on lahustunud. Jäta 10 minutiks seisma.

2. Pane vaarikad ja avokaado koos sidrunimahlaga blenderisse ja töötle püreeks. Mõõda 3 dl suhkrusiirupit (ilma basiilikulehtedeta) ja sega vaarikatega. Hõõru läbi sõela ja jahuta.

3. Pane sügavkülma, 2 tunni pärast sega hulka väikeseks rebitud basiilikulehed. Pane uuesti vähemalt 2 tunniks sügavkülma. 15 minutit enne serveerimist tõsta külmkappi
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa